Coaching & inspiratie op jouw weg naar jezelf.
Keuzes maken op kruispunten in je loopbaan


-coachingstraject-
Herken je dit?
Je staat op een kruispunt in je loopbaan, in je hoofd blijf je cirkeltjes draaien en je kunt geen keuze maken welke kant je nu op wilt. 
Misschien doet zich een concrete mogelijkheid voor om een stap te zetten.  Maar je komt er niet uit of je hiervoor moet gaan of toch iets anders. Of je contract loopt binnenkort af en je vraagt je af welke volgende stap bij jou past. Je hebt misschien al wel een lijstje gemaakt met de verschillende voors en tegens van mogelijke vervolgstappen. Maar ook dat levert geen heldere keuze op.  
 
MIsschien doet zich geen concrete keuze voor, maar knaagt er wel iets. 

Er knaagt iets terwijl je een prima baan hebt en je er ook goed in bent. Dus rationeel gezien mag je helemaal niet klagen. Toch? En toch knaagt er iets. Je krijgt veel minder energie van je werk dan je zou willen. Je vraagt je af: “Is dit het nou? Kan ik niet veel meer? “ Je wilt meer energie en lol uit je werk halen. Misschien doe je veel dingen op wilskracht, pas je je aan wat je denkt dat anderen van je verwachten en heb je het gevoel dat je vooral op de automatische piloot leeft.

Dat knaagje of die twijfels zijn geen ondankbaarheid ten opzichte van al het goede en mooie in jouw leven. Nee, dat knagende gevoel is een mooie wegwijzer naar wat jij echt wilt. Het kan je helpen om stappen te zetten die (nog) meer bij jou passen. Een leven op wilskracht, op de automatische piloot en vol van aanpassen, kost ook heel veel! Je gaat steeds verder weg van jouw unieke krachten, van jezelf en dat wat jou gelukkig maakt. En de wereld verliest daarmee ook jouw unieke bijdrage die jij aan de wereld kan geven.

Achter jouw twijfels of dilemma zit ergens een verlangen of een wens.  

Helder krijgen wat jij wenst of verlangt, helpt je bij het maken van een keuze die echt past bij jou en wat jij de wereld te bieden hebt. 
Ik geloof dat elke keuzemoment een kans is om echt te gaan doen wat bij jou past. 


En ik geloof dat je alleen maar het beste van jezelf kunt laten zien als je daarbij ook goed voor jezelf zorgt.


Dat vraagt dat jij bewust stilstaat bij waar jij naar verlangt, wat jij echt wilt en wat jij nodig hebt. 


Zodat jij echt jouw keuzes maakt en vol vertrouwen stappen gaat zetten.
In dit coachingstraject

 • Zoomen we uit en ga jij ontdekken welk verlangen er achter jouw twijfels of dilemma zit.
 • Dat doe ik door te benoemen wat ik voel, hoor en zie. Door kritisch te bevragen en andere manieren van kijken te bieden. Door je met oefeningen te laten voelen wat jouw intuïtie je vertelt. Zo ontstaat er ruimte om jouw eigen antwoorden en verlangens te kunnen en durven horen.

 • Je gaat jouw eigen kompas bouwen zodat jij op basis hiervan heldere keuzes kunt maken.
 • Dit kompas helpt je om zowel je ratio als intuïtie in te zetten bij het maken van deze keuze én bij toekomstige keuzes. Zodat je vanuit je hart keuzes kunt maken maar wel je hoofd erbij houdt.

 • Help ik je vol vertrouwen stappen te zetten. Zodat jij echt kunt gaan doen wat jij graag wilt.
 • Stappen die passen bij wat jij echt wilt, bij jouw keuze. Dit hoeven geen rigoreuze, je hele leven op je kop zettende stappen te zijn. Nee, juist kleine stappen zijn enorm krachtig. Ik help je te zien wat er allemaal wel mogelijk is, juist voor jou. Met mijn creatieve en praktische brein help ik jou je wensen te vertalen in hele concrete, werkbare acties. Zodat je jouw wens of verlangen omzet in concrete stappen die je meteen gaat zetten.

Het traject bestaat uit
 • 8 individuele coachingsgesprekken tijdens het traject.
 • Afgestemd op jouw situatie- modules met opdrachten waar je zelf thuis mee aan de slag gaat.
 • Onbeperkte feedback en support via e-mail gedurende het traject.
 • Coachingsessies kunnen zowel in het Nederlands als Engels. Coachingsessies vinden plaats via Zoom of telefonisch. Dit betekent dat je de coachingsessie kunt doen gewoon vanuit je huis, je werk of vanuit elke andere plek waar jij je fijn voelt. En je bespaart natuurlijk ook reistijd.
Het resultaat? 
 • Je hebt een heldere keuze gemaakt. Of dit nu een hernieuwde keuze is voor je huidige baan of een keuze om een andere weg in te slaan.
 • Je ervaart rust. Energievretende vragen, gevoel van conflict en onduidelijkheid zingen niet langer in je hoofd rond.
 • Je hebt je gereedschapskist gevuld met een krachtig kompas dat je ook in de toekomst gaat helpen heldere keuzes te maken.
 • Je zit niet langer vast, maar je zet vol vertrouwen én energie stappen die passen bij jouw keuze. De eerste stappen op een nieuw pad of stappen die zorgen dat jij met hernieuwde energie aan de slag kunt in je huidige werk.
Jouw investering: 1220 euro, inclusief BTW. Dit is het particuliere tarief. Doet jouw organisatie deze investering of ben je zelfstandig ondernemer, dan geldt het zakelijke tarief. Neem contact op voor meer informatie hierover.
Iets voor jou?
Voordat je ja zegt tegen het traject kijken we samen in een gratis verhelderingsgesprek of dit traject bij jou past en of het van beide kanten klikt. Dit gesprek is telefonisch. Vraag het verhelderingsgesprek aan via onderstaande button of stuur me een mailtje op samula @samulamescher.nl.
© Copyright Samula Mescher
SAMULA MESCHER | BARON VAN WASSENAERLAAN 36, 6717 LJ EDE | 06-44056125 | SAMULA@SAMULAMESCHER.NL 
ONTWERP: EUNOIA STUDIO | ONTWIKKELING: BAMBOO MEDIA
menu-circle