Keuzes maken, vol vertrouwen stappen zetten én daarbij zorgen voor jouw balans
BlogsQuotesFilmpjesWebsitesBoekenPodcasts

Podcast serie loopbaanverhalen van (ex)wetenschappers

In deze podcast serie met loopbaanverhalen ga ik in gesprek met ex -wetenschappers en wetenschappers over hun  loopbaan keuzes en loopbaanstappen. Hiermee wil ik je de diversiteit aan mogelijkheden laten zien die jij als wetenschapper hebt. Zowel binnen als buiten de wetenschap.  Ik hoop jou zo inspiratie te bieden voor jouw volgende loopbaanstap.

 

Wil je dit niet missen? Schrijf je dan hier in voor mijn inspiratiemail waarin ik elke maand een nieuwe podcast deel.Deel dit op
Geen reacties

Plaats een reactie

© Copyright Samula Mescher
SAMULA MESCHER | BARON VAN WASSENAERLAAN 36, 6717 LJ EDE | 06-44056125 | SAMULA@SAMULAMESCHER.NL 

Privacystatement
menu-circle