Het voelt alsof alles bij elkaar komt in mijn eigen onderneming
De keuze om mijn eigen onderneming in coaching en inspiratie te starten was zeker geen keuze gebaseerd op ratio (want mijn ratio kon voldoende redenen bedenken om het niet te doen). En voor mij was het ook geen logische stap die volgde uit de andere loopbaanstappen die ik had gemaakt.
Op het moment dat ik het besloot, zag ik letterlijk een beeld voor me dat ik in mijn eigen schoenen stapte en daarin verder liep. Heel emotioneel. Mijn intuïtie zei: dit klopt! Ook toen ik naar de Kamer van Koophandel reed om me in te schrijven voelde ik me heel emotioneel: een mengeling van opluchting en dankbaarheid: eindelijk! Pas na dit intuïtieve besluit zag ook waarom mijn intuïtie zei dat dit klopte. Want in mijn eigen onderneming kan ik de volledige rijkdom van mijn weg tot nu toe inzetten:
• Mijn analytische kracht én mijn scherpe intuïtie 
• De kennis en ervaring opgedaan in verschillende functies, organisaties en branches én dat wat ik geleerd heb over psychologie, mindfulness, zingeving en persoonlijke ontwikkeling 
• Mijn energie en creativiteit 
• Mijn talent om echt te luisteren, te bevragen wat als normaal en vanzelfsprekend wordt gezien en andere perspectieven te bieden, mensen aan het denken te zetten
Het voelt heerlijk dat ik alles wat ik tot nu toe geleerd heb en elke dag bijleer, kan en mag inzetten in mijn onderneming.